Informatie

Algemeen

Op 26 & 27 april 2024 zal Absolute Orange het centrum van Oss voor 2 dagen ombouwen tot het gezelligste feest uit de omgeving. Met vele artiesten zal het aan entertainment niet ontbreken. 

Openingstijden

Op vrijdag 26 april is er een kaartverkoop en zal het feest om 19:00 beginnen. Om 01:00 zal de muziek stoppen en zullen de barren buiten dicht gaan. 

Op zaterdag 27 april is er GRATIS entree en zal het programma om 12:00 starten. Dan zal de muziek om 23:00 stoppen.

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd bij Absolute Orange tijdens koningsnacht op vrijdagavond 26 april zal 17+ zijn. Op koningsdag op zaterdag 27 april zal het event toegankelijk zijn voor bezoekers van alle leeftijden. 

Uiteraard is het enkel toegestaan om alcohol te nuttigen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Aan de bar zal hier streng op worden gecontroleerd. Het is sowieso niet toegestaan om eigen meegebrachte dranken te nuttigen op het festivalterrein van Absolute Orange.

Bij constatering van eigen meegebrachte alcoholische dranken, en/of minderjarige personen onder invloed, zal te toegang tot het terrein ontzegt worden.

Parkeren

Voor Absolute Orange zullen geen extra parkeergelegenheden worden gerealiseerd. Het advies is om te parkeren op de parkeerplaats aan de Eikenboomgaard, indien hier geen plek is biedt parkeergarage Bergoss een goed alternatief.

Openbaar vervoer

Absolute Orange is midden in het centrum van Oss. Vanaf het centraal station is het zo'n 10 minuten lopen richting d'n Heuvel. 

LOCKERS

Tijdens Absolute Orange zullen er geen lockers of andere garderobe beschikbaar zijn.

Tickets

Absolute Orange wordt gedragen door sponsoren uit de regio Oss. Dankzij hun kunnen we Absolute Orange dan ook op gratis aanbieden op Koningsdag! Voor Koningsnacht heb je wel tickets nodig. 

Klik hier om je tickets te bestellen!

Vier de verjaardag van onze willem!


Kom jij ook naar Absolute Orange? Er is een kaartverkoop voor Koningsnacht en op Koningsdag zal er GRATIS entree zijn!Meer Info