Informatie

Algemeen

Op 26, 27 & 28 april 2018 zal Absolute Orange het centrum van Oss voor 3 dagen ombouwen tot het gezelligste feest uit de omgeving. Met artiesten als La Fuente, Puinhoop Kollektiv, Raymon Hermans, the Daredevils, Q-music, Dansado & de Feestneger & many more zal het aan entertainment niet ontbreken. 

Openingstijden

Op donderdag 26 april zal het feest om 19:00 beginnen. Om 01:00 zal de muziek stoppen en zullen de barren buiten dicht gaan. 

Op vrijdag 27 april zal het programma om 14:00 starten. Ook dan zal de muziek om 01:00 stoppen, en zullen de barren dan sluiten.

Op zaterdag 28 april doen we het nog eens dunnetjes over, het feest zal wederom van 19:00 tot 01:00 duren.

Minimum leeftijd

Absolute Orange zal alle dagen toegankelijk zijn voor bezoekers van alle leeftijden. 

Uiteraard is het enkel toegestaan om alcohol te nuttigen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Aan de bar zal hier streng op worden gecontroleerd. Het is sowieso niet toegestaan om eigen meegebrachte dranken te nuttigen op het festivalterrein van Absolute Orange.

Parkeren

Voor Absolute Orange zullen geen extra parkeergelegenheden worden gerealiseerd. Het advies is om te parkeren op de parkeerplaats aan de Eikenboomgaard, indien hier geen plek is biedt parkeergarage Bergoss een goed alternatief.

Openbaar vervoer

Absolute Orange is midden in het centrum van Oss. Vanaf het centraal station is het zo'n 10 minuten lopen richting d'n Heuvel. 

LOCKERS

Tijdens Absolute Orange zullen er geen lockers of andere garderobe beschikbaar zijn.

Tickets

Absolute Orange wordt gedragen door sponsoren uit de regio Oss. Om die reden kunnen we Absolute Orange dan ook geheel gratis aanbieden! 

Gratis


Entree is volledig gratis op alle dagen

Meer Info